A hölgyek számára két hírem van

A hölgyek számára van egy rossz hírem. A nemek közti különbségeket figyelembe véve, a férfiak számára jóval könnyebb a fogyókúra. A jó hír az, hogy a kóladió-kivonatot tartalmazó Colanuts termékből, mindkét nem számára létezik külön alternatíva.

colanuts-noi-fogyokura.jpg

A férfiak étrendje jelentősen eltér a hölgyek étrendjétől. Ez a nemek közötti alapvető fizikai különbségeknek tudható be. Egyesek azt is állíthatják, hogy a férfiak és a nők közötti érzelmi összetétel különbsége a fogyókúrák különböző megközelítéséhez vezet. A szakértők úgy gondolják, hogy amikor a férfiak többet megtudnak a táplálkozásról, könnyebben fogynak, mint a nők, az étkezési szokások egyszerű módosításával. A következtetés az, hogy a tudás könnyebben fordul a cselekvéshez a férfiak fogyásában. A nők számára a fogyás nagyobb érzelmi kihívás lehet. A megjelenés fontossága és a média nyomása, hogy bizonyos módon nézzenek ki, gyakran bonyolítja a nők súlycsökkentő erőfeszítéseit. A férfiaknál a "macis" kinézet nem feltétlenül hátrány, míg a hölgyeknél a "modell-alkat", a média által sulykolt előnyös kinézet. Napjainkban némiképpen módosulni látszik ez a felfogás. A "plus-size" modellek is kezdenek előtérbe kerülni, ezenfelül a kórosan vékony modellek háttérbe szorulni.

A kalóriabevitel férfiak és nők számára Ha megnézik a férfiak és a nők napi ajánlásait, a kalóriabevitelre vonatkozóan, azonnal észre lehet venni a különbséget. Átlagosan a férfiak magasabbak, és több izomban rendelkeznek, mint a nők. Egy viszonylag aktív nő, aki megközelítőleg 60-65 kg, naponta körülbelül 2000 kalóriát igényel. Egy férfi ugyanabban a korcsoportban és hasonló aktivitási szinten, aki 80-90 kg, naponta közel 2800 kalóriához kell közelebb jutni. A kóladió-kivonatot tartalmazó Colanuts termék hatékonyan támogatja az aktiv fogyókúrát, mivel étvágycsökkentő, vízhajtó termék.

A nők és a férfiak különböző táplálkozási igényei

A férfiak és nők különböző egészségügyi problémákra hajlamosak. Ennek alapján a férfiak étrendje nem lehet azonos a hölgyekével. A nőknek több vasra van szükségük, mint a férfiak, mert a menstruáció során vasveszteség következett be. A férfiaknak több rostra van szükségük, mint a nőknél, hogy csökkentsék a végbélrák előfordulását. A kalcium a nőknél, mint a férfiakban, a nőknél jelentkező csontritkulás kockázata miatt fontosabb. A fogyókúránál ezt is számításba kell venni. A megfelelő étrendkiegészítők, (pl a kóladió-kivonatot tartalmazó Colanuts kapszulák) már figyelnek erre. Külön férfiak, és külön hölgyek számára is készül Colanuts fogyókúrás termék. A férfiak étrendjének figyelembe kell vennie a fehérjefogyasztást. A férfiaknak, megközelítőleg, nap kalóriáinak körülbelül 15 százalékát kell fogyasztania fehérjében. A 2800 kalóriás étrendhez 420 kalória kell a fehérjéből. Egy nőnek, aki napi 2000 kalóriát fogyaszt, az ajánlott fehérjefogyasztás 300 kalóriára esik.

A zsírbevitelre vonatkozó ajánlás az, hogy a napi kalóriák 30 %-a alatt maradjon.

Az életmód különbségei

A férfiak étrendjét részben az életmód segíti. A nehéz fizikai munkák jelentős részét férfiak végzik. Legtöbb háztartásban, hagyományosan, a nők a bevásárlást és a főzést végzik. Ilyenkor, a hölgyek számára,  még nehezebb ellenállni a kisértésnek, amelyet jól megtervezett marketingkampányok zúdítanak a gyanútlan vásárlók felé. Azok számára, akik irodai munkát végeznek, rendkívül fontos a szabadidőben végzett aktív életmód. S ehhez párosulnak a hatékony étrendkiegészitők, mint pl a Colanuts.

A bejegyzés trackback címe:

https://koladio-kivonat.blog.hu/api/trackback/id/tr7712489363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása