Kóladió fogyasztása mikor nem javasolt
Kóladió fogyasztása mikor nem javasolt

A kóladiónak több felhasználási módja létezik, gyógyászati és gasztronómiai célokra is használatos. Gyógynövényként segíthet levertség, fáradtság, hasmenés és migrén esetén, valamint elősegítheti a testsúlycsökkentést.

Aki allergiás a diófélékre – ez nem is olyan ritka betegség –, okkal aggódhat, fogyaszthat-e ő kóladiót, hiszen neve alapján okkal feltételezné, hogy egy diófélével van dolga. A látszat azonban csal, a kóladió nem dióféle, ...

Kóladió az afrikai kultúrában
Kóladió az afrikai kultúrában

A kóladiót, a Nyugat-afrikai esőerdőkben őshonos kóla fa termését úton-útfélen láthatjuk az egyenlítői köztársaságok lakói által egész álló nap rágcsálni. A helyiek életmódjához hozzátartozik, egyrészt, mert az álmosító forró, párás időben ez volt a legkézenfekvőbb, olcsó stimulálószer, másrészt, mert időközben teljesen beette magát a hagyományos táplálkozási szokásaikba, minden utcasarkon árusított stimulálószer.

Nyugat-Afrikában ...

Kóladió elterjedése
Kóladió elterjedése

Az afrikai népmese szerint a kóladiók az istenek eledelét képezték, egészen addig, míg egy földi látogatásuk alkalmával az egyikőjük elhagyott egyet, az emberek pedig megtalálták.

Az eredeti nyugat-afrikai élőhelyről mostanra már egész Dél-Ázsiában elterjedt növény. In diába és Ceylonra a brit birodalom tengerészei vitték, ahol a helyi lakosság köreiben hamar elterjedt. Közép-Amerikában is megtalálható. Ennek az a szomorú oka, hogy az Afrikából ...

A kóladió élettani előnyei
A kóladió élettani előnyei

Ha bármikor eltöprengtünk, hogy a legnépszerűbb cukros üdítő nevében a "cola" szócska mit is jelent, akkor egy kis kutatómunkával könnyen eljuthattunk a kóladiót termő növényhez. Ennek a szokatlan kinézetű, kakaóbabra hasonlító termését számtalan területen hasznosítja az élelmiszeripar. Energiaitalokban, fogyókúrás étrend-kiegészítőkben, a szénsavas üdítők alapját adó szirupokban és sportolók által használt állóképességnövelő ...

Öt kiló nem a világ!
Öt kiló nem a világ!

Öt kilót lefogyni nem nagy dolog, mit számít tehát ha felszedtünk egy ilyen csekély súlyfelesleget? Nos, nagyon is sokat . Egyrészt, mert minden rossz az első 5 kilóval kezdődik, másrészt mert már ekkora súlyfelesleg leadásával is rengeteget tehetünk egészségünkért, és sokkal jobban érezhetjük magunkat. A környezetünk is észre fogja venni a változást: otthon a családban és a munkahelyen is.

Öt kilós súlyfelesleg leadása nagy dolog, hatalmas lépés az ...

Honnan is származik e nagyszerű termék?
Honnan is származik e nagyszerű termék?

Honnan származik a Colanuts termékcsalád legfőbb összetevője, a kóladió?

Legfőképpen Nyugat-Afrikában őshonos kólafa a tengerpart közelében elhelyezkedő esőerdőkben található meg. Sajnálatos módon az egyre drasztikusabb erdőírtások, ennek a nagyszerű növénynek az élőhelyeit sem kímélik, így leginkább ültetvényeken illetve másodlagos erdőkben terem meg a "kólafa".

A fákat  magról ültetik és a gyümölcsök 10 és 12 év után szüretelhetőek. A ...

A hölgyek számára két hírem van
A hölgyek számára két hírem van

A hölgyek számára van egy rossz hírem. A nemek közti különbségeket figyelembe véve, a férfiak számára jóval könnyebb a fogyókúra. A jó hír az, hogy a kóladió-kivonatot tartalmazó Colanuts termékből , mindkét nem számára létezik külön alternatíva.

colanuts-noi-fogyokura.jpg

A férfiak étrendje jelentősen eltér a hölgyek étrendjétől. Ez a nemek közötti alapvető fizikai különbségeknek tudható be. Egyesek azt is állíthatják, hogy a férfiak és a nők közötti érzelmi ...

Kóladió bemutatása
Kóladió bemutatása

A kóladió-kivonat gyógyító, súlycsökkentő és hangulatjavító hatása ősidők óta ismert. Manapság, amikor a nyugati civilizáció egyik legsúlyosabb népbetegsége a túlsúlyosság, a vezető halálokok között pedig igen előkelő helyet foglalnak el az elhízáshoz köthető betegségek, a fogyókúrát segítő hatása miatt kerül újból az érdeklődés középpontjába.

A Colanuts egy kóladió-kivonatot tartalmazó, természetes eredetű étrendkiegészítő , ...

BMI index, illetve a túlsúlyból fakadó betegségek
BMI index, illetve a túlsúlyból fakadó betegségek

Mi az a BMI index.

Általánosságban a BMI-értékkel jól meghatározható valakinek a testalkata: 18,6 és 25 közötti értéke esetén normál testsúlyról, 25 felett enyhe túlsúlyról, 30 fölötti BMI esetében elhízottságról beszélünk. Vannak további kategóriák is: a 35-ös, illetve 40-es érték másod-, illetve harmadfokú, nagyon súlyos elhízásnak számít. A mérőszám átlagos életmódot folytató embert feltételez, sportolók, nehézatléták, testépítők ...

BIO EGÉSZSÉG BIOBOLT

https://multi-vitamin.hu/

Colanuts kapszula Női 2x90db  ingyenes kiszállítás

 

Zsírégetés természetesen!

A kóladió-kivonatot tartalmazó Colanuts termékcsalád, hatékonyan támogatja az aktív fogyókúrát. Kérem ismerje meg, milyen módon segíti diétánkat. Kifejezetten ajánljuk sport mellé!

A Colanuts termékek kóladió-kivonat mellett tartalmaznak ginzenget, cinket, krómot, kollagénokat, és cickafarkfüvet is!

 

Megtekint►►