Kóladió bemutatása

A kóladió-kivonat gyógyító, súlycsökkentő és hangulatjavító hatása ősidők óta ismert. Manapság, amikor a nyugati civilizáció egyik legsúlyosabb népbetegsége a túlsúlyosság, a vezető halálokok között pedig igen előkelő helyet foglalnak el az elhízáshoz köthető betegségek, a fogyókúrát segítő hatása miatt kerül újból az érdeklődés középpontjába.

A Colanuts egy kóladió-kivonatot tartalmazó, természetes eredetű étrendkiegészítő, amelyet úgy fejlesztettek ki, hogy a lehető legjobban támogassa a súlyvesztést, a fogyókúra során megőrizze a szervezet egészségét, javítsa a kedélyt és feltöltsön a mindennapokhoz és a sportoláshoz szükséges energiával. A Colanuts azért egyedülálló, mert minden hatóanyaga pontosan olyan arányban áll egymással, hogy ezeket a célokat a lehető leghatékonyabban, komplex módon szolgálja: szedése során csökken az étvágy, gyorsul az anyagcsere, a szervezet hatékonyabban bontja a zsírt, a vér oxigénszállító képessége fokozódik, az emésztés hatékonyabbá válik, ezáltal a test kevesebb étel elfogyasztásával több energiára tud szert tenni.

amazonia.jpg

A Colanuts így nemcsak támogatja a fogyást, de többfrontos támadást indít a túlsúly ellen. Növeli a fizikai állóképességet, fokozza a vázizmok teljesítőképességét, energetizáló hatása révén késznek érezzük magunkat egy kiadós sportolásra. Eközben jó hatással van a hangulatunkra, mérsékli az étvágyat és segít leküzdeni a fáradtságot és elkerülni a levertséget. A Colanuts tehát fokozza a zsírégetést, hozzájárul a kalóriabevitel mérsékléséhez, energiával látja el a testünket és szellemünket, eredményekhez és motivációhoz segít hozzá. Közben megvéd minket a betegségektől, hozzájárul bőrünk tónusának megtartásához és dúsabbá teszi hajunkat is.

A kóladió-kivonat egy olyan természetes étrendkiegészítő, amelyet két kólanövényfafaj, a Cola nitida és a Cola acuminate magjaiból nyernek. Ezek a növények örökzöld fák, melyek Afrikában őshonosak, Dél-Amerikában szintén elterjedtek, ma pedig már a sok helyütt termesztik is ezeket. A kólafák akár 20 méternél magasabbra is megnőnek. A kóladió tehát ezen fák magja, így semmi köze a diófélékhez. A kóladió önmagában majdnem íztelen, koffein, tannin és teobromin tartalmának köszönhetően élénkít és enyhén eufórikus állapotot idéz elő fogyasztójában, javítja a hangulatot, mérsékeli az éhséget és fáradtságot. Hasonlóan a kávéhoz és a csokoládéhoz.

A kóladió kivonata fokozza a szívritmust, gyorsítja a szervezet anyagcsere-folyamatait, fogyasztása csökkenti a testtömeget, ez a hatás viszont nem kizárólag a gyógynövény koffeintartalmából fakad. A kóladió-kivonat csökkenti az étvágyat, de nem gátolja a szomjúságot. Segít, hogy a mozgás során felmerülő energiaszükséglet fedezésére a szervezet a testben elraktározott zsírt nagyobb arányban égesse el. Így gyorsabban apadhatnak le a zsírpárnáink. Javítja az emésztést, hatékonyabbá teszi a vérkeringést és az izmok, valamint az agy oxigénellátását is segíti. A szervezet elhasználja a lerakódott zsírt, és nem raktározza el az étrenddel bevitt kalóriát zsír formájában. Nem utolsó sorban pedig a kóladió-kivonat fogyasztása kedélyünket is javítja, így a fogyókúra alatt vidámabbak is lehetünk, és mellékhatásként sok embernél a nemi vágyat is serkenti.

Az afrikai joruba (nigériai) törzsi hitvilág a kólanövényt szentként tiszteli, azt tartja, hogy az első fa volt a világon, a kóladió pedig a kedvességet és a vendégszeretetet jelképezi. A magok rágása szociális esemény volt étkezések előtt, és már több ezer évvel ezelőtt is ismerték emésztést javító, betegségek elleni védő hatását. Amerikába az afrikai rabszolgák betelepítésével jutott el, Európába pedig az Újvilágból került vissza.

A Colanuts a kóladión kívül ginzeng és cickafark kivonatát, krómot, cinket és kollagént tartalmaz. Összetételét úgy dolgozták ki, hogy abban minden összetevő ereje összeadódva a sikeres fogyókúrát, jó közérzetet és az egészséget szolgálja.

A bejegyzés trackback címe:

https://koladio-kivonat.blog.hu/api/trackback/id/tr8012439735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása